Reviews kleuradvies

Collage van kleur op de muur ter illustratie van de reviews van een kleuradvies van Voorkleur

Reacties, recensies, reviews, beoordelingen

Lees 108 reviews van klanten over een kleuradvies van Voorkleur, haar werkwijze en het resultaat:

"Hier ongevraagd wat feedback: Ik vond het heel prettig zoals je adviseert: je luistert goed en je dringt niets op."

"Ik heb het een hele prettige ontmoeting met je gevonden. Zo heerlijk om met iemand zoals jij te werken die rustig, precies en zo intuïtief te werk gaat!"

"Het was weer een leuke ervaring gister. Wij, onbenullen, storten ons direct op zo’n hele kleurenwaaier en kijken welke kleur we mooi vinden. Terwijl jij eerst de kaders uitzet waarin het moet kloppen: niet nog een vierde kleur, licht houden omdat het een donkere hoek is enz. Heel prettig."

"Veel dank hiervoor. Regelmatig dacht ik: 'ik wilde dat Erna erbij was zodat ze kon horen hoe enthousiast zowel mijn vriendin als ik over je werk vertellen'. Dat is denk ik het grootste compliment. Je inbreng was onmisbaar, creatief en gewoon goed - knap hoe je kennis met goed luisteren en creativiteit (en subtiel bijsturen 😉 ) weet te combineren."

"Ik loop net door de hal en toen dacht ik wat een mooie hal, en die kleuren passen zo goed bij elkaar (tapijt en muur). En eigenlijk staan alle kleuren erg mooi, toch eigenlijk precies wat ik wilde. Ik heb alles geschilderd. De reacties zijn ook positief. Ik ben zeer tevreden, jij hebt precies aangevoeld wat ik mooi vind en mooie combinaties gemaakt. Je hebt goed werk geleverd. Ik ben blij je hiervoor gevraagd te hebben. Hartelijk dank en fijne feestdagen."

"Deze week is alles eindelijk geverfd en het resultaat is echt fantastisch. Het geheel is overweldigend goed. Nogmaals bedankt voor je goede adviezen. Top. Mijn dochter en vriendinnen zijn diep onder de indruk. Iedereen was bang dat het te bont zou worden, maar de gedeelde mening is dat het heel warm en chique is."

"Ik ben heeeeel erg blij met de kleurkeuze! Veel dank dat je me hierbij hebt geholpen! Ik krijg heel veel complimenten over de keukenkleur en de kleur achter de bank. Wat is het een prachtige kleur die je zo spontaan ineens voorstelde!!! Ik ben er zo blij mee! Het verandert de hele sfeer. Heb inmiddels ook mijn slaapkamer en yogakamer geschilderd en ben heel erg blij met het resultaat. Mijn slaapkamer is zo lekker fris met het zachte lavendel. Ook in het yogakamertje heeft de oudroze/leemkleur zo mooi uitgepakt. Heel warm en omhullend zonder benauwend te zijn. Ik zit daar heel graag."

"We hebben na de zomervakantie de boel overgeschilderd volgens jouw advies. Eigenlijk precies hoe jouw advies was, en met het resultaat zijn we erg blij. Voor de rustiger kleuren waren we niet zo bang... dit zijn redelijk algemene natuurkleuren die bij onze meubels etc. goed passen. Het tussenmuurtje zorgt nu voor een mooie overgang naar de keuken. De meer uitgesproken kleur was erg spannend.. zeker als je voor het eerst het blik verf openmaakt en op de muur schildert. Maar de kleur past echt heel mooi in de woonkamer en in de keuken. Erg mooi geheel geworden. Nogmaals, we zijn er erg blij mee."

"Het is een hele grote verrassing geworden allemaal. De kleuren pakken zo geweldig goed uit en het ziet er vele, vele malen warmer uit. Het is net of de kamer je omarmt als je binnen zit. We zijn allebei helemaal weg van de kleur in de nissen en ook de kleur achter de ladenkast past heel goed overal bij. De muren die we gebroken wit zouden laten, zijn ook helemaal opgeknapt. Die twee wandjes in de keuken zijn superdesuper! Echt ook een hele mooie kleur! De tegels passen nu heel goed bij de muur. Elke keer is het weer een verrassing als we met een andere kleur beginnen. Ik ben heel blij dat ik jou advies heb gevraagd."

"De hal is geverfd, met de kleuren zoals jij ze had bedacht. Prachtig is alles geworden! Echt supermooi en warm van kleur ook! De hal is vele malen mooier en gezelliger geworden. Speelser ook. Niet zo rechttoe-rechtaan... We zijn echt enorm verrast en verguld met dit resultaat! De drie kleuren geven een hele sprankelende en frisse uitstraling. Het klopt allemaal precies. Ik had dit zelf echt nooit kunnen bedenken.  Het is prachtig!"

"In het najaar heb je ons geholpen met een kleuradvies voor de woonkamer. We hadden qua materiaal wel voor ogen wat we wilden, maar kwamen er qua kleur niet helemaal uit. Jij hebt ons daar goed bij geholpen. Waar we eerst losse elementen hadden, kwamen we met jouw hulp tot 1 geheel. Toen zijn we tot een, voor ons, geweldig resultaat gekomen. Dagelijks genieten we van onze woonkamer, die een enorme metamorfose heeft ondergaan. Nogmaals dank voor je goeie advies."

"Ik vond het een geweldige middag, mooi cadeautje aan mezelf. En met een vrolijke onverwachte uitkomst, was ik nooit op gekomen. Toen de eerste kleur in de woonkamer er op zat, werd ik al helemaal blij, en de kleur in de study is ook geweldig. Wat een energie! Maar de kleur bij de eettafel slaat alles, zo warm en gezellig. Alles valt nu op z'n plek. Je hebt drie ruimtes gecreëerd met verschillende energieën! En door de slimme keuzes hoef ik de luxaflex niet te veranderen, spaart weer geld uit. Het is een doordacht ontwerp van drie kleuren, met wit als natuurlijke overgang ertussen en op de wanden waar nooit licht op valt."

"We zijn blij met het resultaat, leuk dat je ernaar vraagt! De serre is vrolijk en warm - een echte 'voor'-tuin. Bij de eetkamer wordt de kleur bepaald door het moment van de dag - dus door het licht buiten. Is het een zonnige middag? Dan is de kamer zonnig en warm. Is het helder, maar niet zonnig? Dan is de kamer fris gekleurd. De voorkamer is top, we zijn heel blij met het rode muurtje, dat hoort er zo vanzelfsprekend bij. In ieder geval nogmaals heel erg bedankt voor je hulp, want zonder had ik het niet aangedurfd."

"Wij hebben genoten van de middag. Heel bijzonder om op deze manier naar je huis te kijken en samen op zoek te gaan naar passende kleuren. En wat is het mooi geworden! We zijn erg blij met de kleurverandering. De kamer lijkt groter en is véél lichter! En de combi met de muur in de keuken is echt heel aansprekend!! Erg bedankt dus voor je advies. Overigens waren de schilders ook erg enthousiast. Ze krijgen weleens vragen over een kleuradvies. Heb ze verwezen naar jouw website!"

"Ik heb het gedaan: het muurtje is anders blauw! Wat een verademing! Nu is het pas hemels! Bedankt voor het advies! Ik ben helemaal happy!"

"Veel dank voor jouw goede begeleiding en advisering! Ik beveel jou aan. Het is mooi geworden!"
"Wat een genoeglijke middag en helemaal, en zelfs meer, naar verwachting. Ben nu al erg blij en heb nog niets in huis, zelfs nog geen huis om het te proberen. Hoe dan ook een groot succes. Hartelijk dank."

"Zo herinnerde ik mij dat je aangaf graag eens naar het resultaat te komen kijken. Doe dat vooral eens, zou ik zeggen; ik denk dat je prettig gecharmeerd zult zijn, en je mag dit project gerust als referentie gebruiken, desgewenst."

"Niet alles is opgevolgd maar ik heb veel aan je advies gehad. Dank je nogmaals dat je toen zo snel langs bent gekomen. Ik voelde me veel zekerder na je komst. Al het houtwerk ziet er echt prachtig uit, ons huis lijkt eens zo groot en licht. Ik heb de kleurenstaaltjes altijd in mijn tas zitten voor als ik iets voor het huis tegenkom."

"Inmiddels zijn de hal en het trappenhuis geverfd en het is prachtig geworden. Mijn man vond het aanvankelijk maar allemaal onzin, maar nu het helemaal af is geniet hij er iedere dag net zo van als ik."

"Het is erg mooi geworden. De kleuren passen erg goed bij mijn meubels."

"Ja…, het is mooi geworden. Veel minder wit. We zijn nog niet klaar, maar al wel heel tevreden. Ik wil je nogmaals bedanken voor je advies. Anders had ik de stap niet durven nemen!"

"Jouw advies heeft vooral rust gebracht doordat we nu weten wat de storende factor is en de wetenschap dat we verder op de goede weg zijn."

"Zowel de zacht blauwgroene muur als de witte kleur zijn op jouw advies gekozen. De beigeachtige kleur die je op de tegenoverliggende lange muur had geadviseerd, hebben we niet aangedurfd. Maar de witte kleur en de blauwgroene kleur vinden we prachtig staan. Het schilderij heeft exact dezelfde kleurnuance als de naaste muur. Een plaatje is het geheel geworden, je waant je aan de Mediterranée. Nogmaals bedankt voor je advies."

"Het terra in de voorkamer ziet er warm en mooi uit. Mooi hoe alles zo bij elkaar komt! We hebben je kleurschema nauwkeurig opgevolgd. En genieten nog iedere dag van de harmonie en de vrolijkheid die alles uitstraalt. We zijn ontzettend blij dat we je hebben betrokken bij ons kleurzoekproces. Want zelf waren we hier nooit op uit gekomen. En wanneer we opnieuw een kleurvraag hebben, komen we zeker bij je terug. Ik vond je aanpak erg leuk en waardevol. We hebben er nog iedere dag plezier van."

"Wij kijken terug op een ontzettend leuke middag/avond. Wat inspirerend toch, al die kleuren. We zijn helemaal blij met de variëteit aan kleuren, die toch bij elkaar komen en een vergelijkbare sfeer uitademen. Ik denk dat onze omgeving wel zal zeggen ‘typisch jullie’. Dat is wat mij betreft een goed teken! Kortom: we vonden het heel leuk om zo over de kleuren en inrichting na te denken en verwachten dat het helemaal wordt zoals jij het gisteren al voor je zag. Je factuur is heel, heel redelijk, hoor. Ik zal je bij iedereen aanbevelen."

"De keuken is inmiddels klaar, de slaapkamer idem en wat zijn ze mooi geworden. Dat lijnenspel in de keuken is echt hartstikke mooi en spannend geworden. De kleur is niet blauw en niet groen, maar hij is precies goed."

"Afgelopen week ben ik ingetrokken in mijn nieuwe appartement. Kleuren zijn prachtig! Groen in de keuken pakt heel mooi uit, blauw in de slaapkamer is precies goed en het gele muurtje is heel fraai geworden. Ook al diverse complimenten gehad van de eerste bezoekers. Nogmaals hartelijk bedankt voor je hulp."

"Ik ben waanzinnig blij met de kleuren op de muren in onze woonkamer!! Het is echt heerlijk thuiskomen, zo kleurig en fris. We krijgen allemaal enthousiaste reacties van mensen die komen. Ikzelf ben het meeste fan van de roodroze muur en de keuken, warme kleuren. Het contrast met de blauwe muur vind ik heel leuk. Ook is het veel lichter in huis en weerkaatst het licht van buiten heel mooi in de woonkamer, de hoeken zijn niet meer donker, daar zijn we heel tevreden over. Nogmaals ontzettend bedankt voor jouw hulp en enthousiasme, dat was precies goed!!"

"De taupekleurige muur is mooi geworden, de kasten komen nu mooi uit. Hij past mooi bij het schilderij. Ook met de blauw-grijze muur zijn we erg blij. Echt een kleur, toch ingetogen en hij haalt de hele wand/kast op met alles wat er in staat. We vinden het fantastisch! De paarse muur in de slaapkamer is erg mooi geworden. En de gele muur is fantastisch. De lampen, de TV en het schilderij komen prachtig uit. Hartelijk dank voor je service. Fantastisch dat je zo blijft meedenken. Ik ga je zeker adviseren aan mensen, mocht de gelegenheid zich voordoen."

"Ik kan je nog geen foto's sturen van het eindresultaat, maar ik kan je wel zeggen dat het SUPERMOOI geworden is!!!! We zijn echt zoooooooo blij met de kleuren, het staat echt prachtig! Het groen is inderdaad mooi ondersteunend aan de tuin en de zandkleur is mooi neutraal en toch warm. En gister onze slaapkamer geverfd, en wow, wat is dat ook een geweldige kleur zeg!"

"De muren zijn al een paar maanden geleden geverfd en het resultaat is ongelofelijk mooi geworden. Ik stuur wat foto’s maar die doen eigenlijk weinig recht aan de werkelijkheid. De laatste tijd heb ik veel bezoek gehad en het opmerkelijke is dat iedereen die binnenkomt blijft staan om naar de muur te kijken achter de vleugel en de tijd neemt om de hele kamer in zich op te nemen. En iedereen, letterlijk iedereen, begint over de kleuren in het appartement. Leuk he? Allemaal jouw werk. Noem ik ook de hele tijd."

"Huis van mijn moeder wordt prachtig. Je hebt weer super advies gegeven."

"Hierbij mijn reactie. Ik ben heel tevreden! De woonkamer is heel mooi geworden, daar ben ik heel blij mee! Ook het toilet is super, vind het echt heel leuk in oranje. De voordeur is mooi groen, ook heel mooi. Ja, heel mooi. Een wonder hoe jij dat steeds voor elkaar krijgt! De werkkamer is ook gedaan en ook daar ben ik heel blij mee! De kleur past perfect en is mooi als de zon in de kamer schijnt!"

"De verf in de woonkamer zit op de muren: had ik jaren eerder moeten doen. Bij de eerste streken schrok ik wel en dacht 'wat een poepkleur'. Maar nu hebben we echt een olijfmuur. Veel beter."

"Het lucht enorm op eindelijk een 'goede' kleur gevonden te hebben. Heel erg bedankt voor het advies en meedenken op onze 'moeilijke' muur!"

"We zijn inmiddels 2 jaar verder, maar de kleuren hebben mij/ons zeer veel gebracht. Succes met je kleurrijke adviezen en bedankt, we genieten er nog steeds van."

"Ik vind dat je het team op een goede manier hebt betrokken in de keuzes!"

"Het eindresultaat is helemaal geworden wat ik er van had gehoopt! Mijn verwachting dat de stoelen bij deze vloer veel beter zouden uitkomen is ook waarheid geworden. Nogmaals bedankt."

"Jouw complete verfadvies is uitgevoerd en het resultaat is naar mijn volle tevredenheid. De keuken oogt nu fraaier, de groene kleur op de achterwand van de boekenkast pakt heel goed uit. Die kast staat bewust niet vol boeken, zo zie ik de mooie tint. Tegen de rode wand in de studeerkamer staat de oude kast te pronken. Mijn vriendin vindt de kleur heel mooi, maar dat heb ik je voorspeld. Jouw kleuradvies heeft bijgedragen tot een mooi eindresultaat!"

"Ik heb de huiskamer geschilderd en ben uitermate tevreden over het resultaat. Wat ik graag wilde, méér kleur, is voor mij goed gelukt. Dus al met al een zeer geslaagd project. Van visite krijg ik ook positieve reacties, al vinden sommigen of het groene of het rode gewaagd. Dat is het misschien ook, maar voor mij prima."

"We zijn er heel blij mee. Ik hoefde helemaal niet te wennen. Het is precies wat ik wilde, fris en vrolijk. Veel dank voor je goede advies. Ik geef het door."

"Een leuke middag vond ik het. We zijn heel tevreden. Vooral de ietwat afwijkende kleur in de gang was een goede zet. Het is echt heel leuk om te ervaren hoe de sfeer in huis is veranderd. Ik heb je laatst nog aanbevolen bij vrienden van ons."

"Het resultaat is geweldig, we zijn er zo blij mee. Graag vraag ik nog eens advies voor de rest van ons huis!"

"Ik ben zeer tevreden over het resultaat. Voel me thuis in de nieuwe kleuren. De kleuren komen warm over en ik voel me er prima bij. Ook de bijval vanuit mijn omgeving is heel positief. Wat mij nu des te meer opvalt is dat de kleuren zo goed passen bij de bestaande en gehandhaafde meubels, gordijnen en reproducties aan de wand, maar ook bij de nieuwe kasten en vloerbedekking. Ik dank u hiermee hartelijk voor uw deskundige advies. U gaf geen kritiek op de oude inrichting en meubels, maar dacht heel betrokken en constructief mee over de mogelijkheden, waarbij het oude een passende plaats heeft gevonden naast het nieuwe".

"We hebben jouw kleuradvies ontvangen, dank je wel. Was echt leuk om te doen en het maakt dat je energie krijgt om naar het resultaat toe te gaan werken! Bedankt voor je advies en de gezellige ochtend!"

"Wij zijn fans van je en blijven je als ambassadeur aanbevelen bij onze relaties."

"Ik heb goede herinneringen aan het kleuradvies, en niet alleen om het geweldige resultaat dat eruit is voortgekomen, een huis waarin ik me elke dag weer prima voel."

"We gebruiken de staaltjes regelmatig als we op zoek gingen naar tegels, vloeren etc, dus we zijn er nog steeds heel blij mee en hebben veel dingen op jouw kleuren aangepast, deurbeslag, openhaard, en nu de tuin met een mediterraan tintje in ontwerp, we zijn er erg veel mee bezig."

"Ik wil je nog even bedanken voor je kleuradvies, ook namens mijn man. Voor hem was het nog even spannend, maar uiteindelijk zijn we allebei erg blij met het resultaat!"

"We wilden je graag deelgenoot maken van ons enthousiasme over hoe ons huis geworden is dankzij jouw adviezen. Dagelijks zijn we je nog ontzettend dankbaar, want het is in alle opzichten veel mooier geworden dan we ooit gedacht hadden. We wisten dat het mooi zou worden, maar dat het zo fabelachtig zou zijn...."

"Opnieuw willen we je heel erg bedanken voor al wat je aan adviezen en ideeën hebt ingebracht, ook deze keer weer. We waarderen dit enorm. De manier waarop je met ons meedenkt, onze voorkeuren in je ideeën verwerkt, je mening geeft maar niet aandringt: al met al heel bijzonder de manier waarop je consulten zijn verlopen!"

"Ik wil je nog hartelijk danken voor je bijdrage aan de herinrichting van mijn woonkamer. Ben er erg blij mee."

"Fijn dat je zo snel een overzicht hebt opgestuurd van de dingen waar we het gister over hadden. We zijn vanmorgen al weer in de woning geweest en beide hadden we dezelfde ervaring: we zien de kleuren al ingevuld in de verschillende vertrekken en verheugen ons! Het wordt prachtig!"

"Even een mailtje om je te laten weten dat we genoten hebben van de manier waarop je ons mee hebt genomen door de wereld van kleur. We verheugden ons al op het andere huis, maar kunnen de schilder nu haast niet meer afwachten! Dus we hopen dat er snel kan worden begonnen."

"De kleuren zijn geweldig goed uitgepakt. Echt mijn eigen sfeer in harmonie met mijn spullen. De kleur in de slaapkamer is prachtig: echt goed. Geeft karakter aan de kamer, die qua licht moeilijk is wat kleuren betreft. Het grappige is dat er nu dus niet alleen een kleur maar ook een vlak gecreëerd is. Heel leuk om te zien dat kleuren niet alleen kleuren zijn maar ook de vormen gaan bepalen. Kortom ik ben zeer tevreden. Ga nu foto's verzenden, maar in het echt is het echt mooier."

"Ik heb de kleuren toegepast zoals we hebben afgesproken. Het heeft voor mij een enorm effect gehad op de licht- en ruimtebeleving. Iedereen vond het groter geworden en een aantal heb ik voorgehouden dat er een verbouwing was geweest en dat er anderhalve meter bij is gekomen!! Enkelen namen dat direct aan, zonder enige twijfel. De okergele wand is lang een onderwerp geweest, je vindt het mooi of je vindt het niet mooi. Positieve reacties waren: mooi warme tint en sfeervol retro. Het metallic is mooi, goed gelukt. De hal wordt ook als ruimer en lichter ervaren. Alles bij elkaar dus een heel goede actie, ik ben blij dat ik je hulp heb ingeschakeld. Alsnog bedankt."

"Inmiddels zit het er op en het is prachtig. In het nog kale appartement geeft het meteen een 'pang'. Alom vindt iedereen het heel harmonieus, dankzij jou."

"Ik heb de slaapkamer geverfd in de kleuren die je geadviseerd had en het is erg mooi geworden. De kasten vallen helemaal weg in de muur en dat is wat ik wilde."

"Inmiddels wonen we in het huis en de kleuren zijn helemaal naar onze zin. We hebben jouw advies en kleurschema helemaal aangehouden en zijn er dik tevreden mee. Als we iets geleerd hebben, is het dat je niet bang moet zijn een kleur uit te proberen!"

"Op Hemelvaartsdag zijn we met de hele familie begonnen en vrijdagmiddag was er geen geel plekje meer te bekennen. Wandje bij de deur staat echt schitterend. We zijn er allemaal erg blij mee. Heel erg bedankt voor je waardevolle advies. We gaan er zeker van genieten."

"Het is prachtig geworden!! Kamer heeft een hele frisse uitstraling met toch ook de nodige rust gekregen door de metamorfose, precies wat ik wou! Fijn dat je me zo hebt geholpen om precies de juiste kleuren te bepalen!"

"De schilder keek eerst wel een beetje bezorgd toen wij met jouw kleuradvies kwamen. Maar toen het klaar was, viel het hem niet tegen. Wij zijn erg blij met jouw advies en genieten met volle teugen van ons “nieuwe” huis! Bedankt voor je advies."

"We willen je zeggen dat we zo blij zijn met de gekozen kleuren; dat de kamer de sfeer die we zo graag hadden willen hebben, ook helemaal gekregen heeft. Prestatie van je! Hier dus alvast heel veel dank voor wat je deed, we vertellen het dan ook aan iedereen die maar wil horen!"

"Graag laat ik je weten dat wij ontzettend blij zijn met het resultaat van het door jou gegeven kleuradvies. Die kille witte hal is inmiddels omgetoverd tot een warme entree en de kleur staat fantastisch. De vloerbedekking op de trap past er prachtig bij. In de kamer hebben wij alle wanden laten doen en we zijn er zeer gelukkig mee."

"Ik ben zeer tevreden met hoe het is geworden. Vrijwel alle kleuren die we hebben besproken heb ik aangehouden. Ook de muur in de woonkamer past prima in het geheel. Mocht ik ooit gaan verhuizen en ik weet me geen raad met de kleuren, dan zal ik zeker weer een mailtje naar je sturen voor het maken van een afspraak. Bedankt voor de prima service en goede adviezen."

"Wat een heerlijk vak heb jij, zo met kleuren bezig zijn. Zeker als het de juiste zijn. Wij zijn heel blij met de kleuren: het is ruimtelijk en rustig. Het oranje is heftig, de eethoek is veel rustiger. En de keuken die is echt gezellig geworden. Bedankt voor je hulp."

"Het is echt heel mooi geworden en we zijn er heel erg blij mee. De meeste mensen die tot dusver geweest zijn vinden het prachtig, die mooie warme kleuren. Het combineert prima met onze meubels. En sommigen vinden het best gedurfd dat we die kleuren gekozen hebben, maar allemaal zijn ze enthousiast en wij vooral, want we voelen er ons erg prettig bij!"

"Het is prachtig geworden. De kamer is iets lichter, het blauw-groen is lekker fris. En de keuken is echt prachtig geworden, evenals de kinderkamers, de badkamer en de slaapkamer. We zijn voor de blauw/bruin-variant gegaan en het resultaat is schitterend. Heerlijk slapen we er."

"De kleuren op de achterwand, het liftfront en de gehele liftschacht zien er gelikt uit en daar zijn alle bewoners gelukkig mee."

"Erna bedankt, het was goed en plezierig. Goed geadviseerd! Wij zijn blij met hoe het er nu uitziet."

"Ik ben zeer tevreden. De muurkleur is een zeer goede keuze geweest. Ik vind het ronduit mooi en niet al te druk. De kleur op de ombouw van de radiatoren past hier goed bij. In de gang is het kleurverschil aangebracht en dit staat prima. Kortom: ik ben erg tevreden met het resultaat en erg bedankt dat je me hier naar toe op weg geholpen hebt."

"We krijgen heel veel complimenten over de kleuren!"

"Met genoegen - want nog elke dag heb ik plezier van de 'nieuwe kleuren' - stuur ik u wat foto's."

"Voor ons beiden is het exact geworden hoe wij het gewild hadden. Wij zijn zeer tevreden over alles. Zoals je weet hadden wij de meeste kleuren al in onze gedachten, maar wilden geconfirmeerd krijgen dat het echt goed was en daar heb jij precies in geholpen, met wat aanpassingen en wat veranderingen. We krijgen ook leuke reacties over de kleuren. Al met al een tevreden klant. "

"We willen zeggen dat we zo blij zijn met het resultaat. De kamers zijn allemaal zo mooi geworden en als ik boven kom, word ik helemaal happy van de kleuren. Grappig, eerst dacht ik 'gewaagd' maar het is echt geweldig. Kortom we zijn er enorm blij mee en ik maak ook druk reclame voor je."

"Wat een genoeglijke middag en helemaal, en zelfs meer, naar verwachting. Ben nu al erg blij en heb nog niets in huis, zelfs nog geen huis om het te proberen. Hoe dan ook een groot succes. Hartelijk dank."

"Zo herinnerde ik mij dat je aangaf graag eens naar het resultaat te komen kijken. Doe dat vooral eens, zou ik zeggen; ik denk dat je prettig gecharmeerd zult zijn, en je mag dit project gerust als referentie gebruiken, desgewenst."

"Niet alles is opgevolgd maar ik heb veel aan je advies gehad. Dank je nogmaals dat je toen zo snel langs bent gekomen. Ik voelde me veel zekerder na je komst. Al het houtwerk ziet er echt prachtig uit, ons huis lijkt eens zo groot en licht. Ik heb de kleurenstaaltjes altijd in mijn tas zitten voor als ik iets voor het huis tegenkom."

"Inmiddels zijn de hal en het trappenhuis geverfd en het is prachtig geworden. Mijn man vond het aanvankelijk maar allemaal onzin, maar nu het helemaal af is geniet hij er iedere dag net zo van als ik."

"Wij zijn fans van je en blijven je als ambassadeur aanbevelen bij onze relaties."

"Het is erg mooi geworden. De kleuren passen erg goed bij mijn meubels."

"Ja…, het is mooi geworden. Veel minder wit. We zijn nog niet klaar, maar al wel heel tevreden. Ik wil je nogmaals bedanken voor je advies. Anders had ik de stap niet durven nemen!"

"Jouw advies heeft vooral rust gebracht doordat we nu weten wat de storende factor is en de wetenschap dat we verder op de goede weg zijn."

"Ik moet zeggen dat we nog steeds enorm blij zijn met de kleurkeuzes die we hebben gemaakt. De gordijnen passen er ook mooi bij en het is een fraai geheel geworden. We krijgen veel leuke reacties. Mochten we in de toekomst weer je hulp nodig hebben dan zoeken we je zeker weer op."

"Het is heerlijk fris geworden en toch ook warm door de donkerbruine muur. Ook de kleur van de nis vinden we buitengewoon goed getroffen. Kortom: we zijn helemaal blij."

"Ik denk met plezier terug aan onze excursies en je adviezen per mail."

"Iedereen die bij ons binnenkomt is enthousiast over de kleuren. De kleuren voelen goed in ons jaren30-huis en passen goed bij elkaar. Dit is toch een stuk mooier dan witte muren....We willen je nogmaals bedanken voor je advies."

"De schilder is al druk bezig en we krijgen al een heel aardig beeld van hoe het wordt en moet worden, en nee, we hoeven niet te wennen! Veel beter al dat wit en ook het blauw en bruin is mooi."

"Wij zijn zeer gelukkig met het resultaat. We hebben alles gedaan wat wij hadden bedacht. Het is mooier geworden dan ik had verwacht en het is veel rustiger dan iedereen dacht. Echt een fraai geheel is het geworden. Alles klopt gewoon. Het voelt echt als ons huis met onze sfeer. Ik heb het ook echt als een kado aan mezelf ervaren dat jij bent geweest."

"De badkamer hebben we op jouw kleuradvies opnieuw gesausd. En dit is inderdaad de goede kleur. De keuken is ook gesausd in de kleuren die we met jou hebben uitgezocht. We zijn er erg tevreden over. Ook van anderen krijgen we veel positieve reacties over de kleuren in de woonkeuken."

"We hadden – en dat is nog steeds zo – een erg goed gevoel over jouw advies en over de manier waarop dat tot stand kwam."

"Het eindresultaat is boven verwachting. De sfeer in huis is een stuk warmer (en dus huiselijker) geworden. We voelden ons direct thuis en hebben eigenlijk niet hoeven wennen."

"Inmiddels zijn er al heel wat mensen geweest die ons huis hebben gezien en ze waren vol lof over de kleurencombinatie die wij (eigenlijk jij) hebben gemaakt. Het is dan ook werkelijk heel mooi geworden. Wij zijn erg blij met het resultaat en willen je nogmaals hartelijk danken voor je hulp."

"We zijn heel tevreden over de kleuren. Waar ik heel blij mee ben is de blauwe muur in de slaapkamer. Ik had van te voren daar de minste verwachtingen bij, maar ik geniet er nu elke dag van. Kortom, we zijn erg blij met de nieuwe kleuren en jouw advies!"

"Mijn man is ook erg enthousiast. De kleuren zijn goed gevallen. Een van de vloerbedekking-stalen leek precies op de stenen vloer, dus erg leuk. Ik heb er erg veel aan gehad."

"We hebben beiden een goed gevoel over je bezoek en advies. Het is heel fijn om nu een plan te hebben en de manier waarop was heel prettig. Het is echt iets waar we ons allebei goed in kunnen vinden. En het scheelt ook het nodige in het bepalen wat voor meubels, gordijnen etc. we nog willen aanschaffen enzo."

"Het schilderen van het huis nadert zijn voltooiing. Ik moet zeggen dat het resultaat de verwachtingen overtreft: prima advies van jou."

"Allereerst willen wij je bedanken voor een plezierige middag in ons nieuwe huis. Hartelijk dank voor de vlotte afhandeling v.w.b. het kleuradvies, dat ik direct heb doorgemaild naar de schilder."

"Kom je binnenkort kijken naar onze gang? Ik geniet er iedere dag van, zo smaakvol. Je hebt ons goed geholpen."

"Heerlijk dat je meedenkt over zo'n voor mij groot project. Het wordt ineens veel overzichtelijker. Ook je aanpak, heel praktisch, valt bij mij erg goed."

"Tot nu toe zijn we heel blij met de kleuren boven en ook beneden is de tv-kamer geweldig veranderd en gezellig geworden. Opnieuw een prachtig resultaat met de groene muur in onze eetkamer. We zijn er (weer) erg blij mee!"

"Ja, we zijn super tevreden! Eigenlijk over alle kleuren. Super fijn dat je hier bent langs geweest en ons zo goed hebt geholpen."

"Bij elke lichtval zien de kleuren er eigenlijk anders uit. Dat vind ik wel leuk. In eerste instantie moest ik wel wennen aan de kleur achter de bank maar ik ga het steeds mooier vinden. Alles bij elkaar vind ik, vinden we het een erg mooi geheel geworden mede door jou advies. Bedankt!"

"De bank is mooier, de schilderijen komen beter uit, de keuken hoort meer bij het geheel. Mocht je in de buurt zijn…, voel je welkom om even te komen kijken. De koffie staat klaar."

"En nog bedankt voor de tip over het kleed. We gaan ermee aan de slag :-)."

"De kleuren van de muren bevallen. Rustig, misschien rustiger dan ik in eerste instantie zelf had ge(be)dacht maar het is goed zo, alles klopt, ook in combinatie met de keuken en de met linoleum beklede tafel. Ook de (heel mooie) kleur van de lage kast geeft een goede verbinding tussen de paarse bank en het kleed."

"Ik woon er nu net twee maanden. Alles is geschilderd en prachtig. De keuken is supermooi en als enige ruimte ook echt al een beetje aangekleed. Ook de gang is prachtig, toevallig met een loper die ik daar niet had bedoeld maar perfect past qua kleur. Ik vind de kleuren prachtig gelukt. Nogmaals dank."

"Het is erg mooi geworden. De kleuren passen erg goed bij mijn meubels."

"Ik wil je graag even laten weten dat we nog steeds ontzettend blij zijn met je kleuradvies. Jij was hier op zaterdag, en de donderdag daarna zat het al op de muren! En het is echt prachtig geworden. De kleur op de lange muur is erg goed gekozen, en die witte balk doet het ook heel goed."

"Even een berichtje: de kleuren in de kamer zijn erg mooi geworden. We zijn er heel tevreden over en genieten van daar zitten. Het was weer een zeer goed advies. We krijgen enthousiaste reacties van mensen."

"Ik ben er erg blij mee, met het rood op de muur en met het behangetje en het wit van het houtwerk. En ook met de rust die erin gebracht wordt door de beige muren en de gordijnen."

"De kleuren zijn erg naar ons zin. Ook de meubels zijn gespoten, en het is een heel mooi geheel geworden. Al met al een hele klus, maar met jouw advies zijn we erg gelukkig!"

"Nou de deuren in de studeerkamer staan HEEEL mooi bij mijn gordijnen. Echt, er hangt nu alvast een gordijn en het staat echt mooi. Heel goed geadviseerd door jou. Ik ben er zo blij mee."

Tot zover de reviews van mijn kleuradvieswerk. Ik ben blij en dankbaar dat ik zoveel mensen gelukkig mocht maken met mijn werk en ik hoop nog veel ruimtes met mijn advies te mogen kleuren.

N.a.v. de reviews een offerte aanvragen voor een kleuradvies?

Mijn inspiratiebron? De natuur is ons voorbeeld.
Zoals hier: natuurwijzer.naturalis of onze natuur/thema/kleuren

- naar menu -

Nav reviews over een kleuradvies voorbeelden van gekleurde muren